Contactati-ne la tel: 0771.599.735 / 0763259499

Doriti o formatie nunta pentru Bucuresti, Pitesti, Valcea, Buzau, Olt, Cluj, Ploiesti, Sibiu sau alte orase ale tarii, apelati la noi va punem la dipozitie formatii de nunti cu experienta si repertoriu bogat de muzica usoara si populara, care va face din evenimentul dumneavoastra un adevarat spectacol !

Pentru ca petrecerea sau nunta dumneavoastra sa aiba o atmosfera cu adevarat speciala, apelati la o formatie cu experienta si cu un repertoriu variat de muzica usoara si populara, care vor face din evenimentul dumneavoastra un spectacol, o seara de vis si de neuitat!

Stim ca muzica pentru nunta este extrem de importanta pentru reusita unei petreceri, de aceea ne consultam si comunicam in permanenta cu viitorii miri pana aproape de data Evenimentului pentru a le intelege exact preferintele si stilurile.

Vrem sa cunoastem viziunea fiecarui cuplu asupra Show-ului muzical din seara nuntii, sa oferim la randul nostru consultanta asupra ideii de petrecere de nunta, si sa ne adaptam astfel prestatia artistica pentru a obtine un eveniment cu adevarat superb, pe gustul mirilor si al invitatilor acestora.

Galerie Video Muzica Populara Galerie Video Muzica de Petrecere si Manele Galerie Video Muzica Usoara